vendela:träningsvärk..

efter en dag på gymmet och sedan spelat fotboll är jag helt slut och jag vill inte tänka på träningsverken som kommer att kännas imorgon...smärtsamt är vad det kommer vara. trots detta gillar jag faktiskt att ha träningsvärk!! (puckat)
efter fotbollen följde hanna och linnea mej hem. det är fina människor det! nu blire på med mössan,halsduken, tjocksockarna och filten och sedan göra varm chocklad!

sakna sommaren? OJA

linnea:HKPROV...?

ligger i sängen och tränar inför hkprovet nästa vecka. lär jag mig det nu slipper jag det sen.

jag och vendela ska ju sjunga duett på lucia, som hon sa. Dock det var det typ bara jag som hördes idag..inte ok..men kom inte dit är du snäll;)

bild från leos!(L)

vendela:skoltrött

BLÄÄÄ det är det enda jag kan säga just nu. är så less på skolan att jag tror jag ska spy...
vet inte om jag sagt att jag och linnea ska sjunga duett på lucian? nu vet ni det iallafall och jag säger bara en sak: HEMSKA TANKE..

..!

jag älskar dig..!

linnea: trött.

har aldrig varit så trött som jag är nu..
time to go to bed! Puss

gjort om i rummet förresten. Nu ser det ut så där

DREEEV!

linnea:text..

Ibland när man tänker på dig, så finns det alltid en mening som alltid kommer stämma. Du var den med det goda skrattet. Du var den som drog ihop till fest. Du var den som kom med frukost på säng. Du var den som gjorde alla glada. Även fast du inte kände folk, gick du fram och pratade med dom. Jag slår vad om att alla blev lika glada när du kom fram.

Ibland när det är jobbiga tider, så tar jag tag i bilden som står i mitt fönster. Kollar på ditt leende och tänker: " vad skulle du ha gjort? " Sen blir allt bra för en stund. När jag sedan tänker vidare, och inser att jag aldrig kommer få se det där fina, gulliga men mycket använda leendet så blir jag ledsen. Saker kan vara bra, saker kan vara dåliga. Det mesta jag tänker på är du. Du är kvinnan med det finaste leendet. Det finns nått jag alltid funderat över. Hur du kan vara så glad även fast det är dåliga tider. Men det kanske bara är din personlighet?

Ibland när jag tänker tillbaka, så är det alltid någonting som fattas just nu. Det är du. Du är den som får alla på bra humör. Du är den som går upp tillsammans med solen, och lägger dig och sover vid solnedgången. Solen lyser även när det är vinter. Så även du. Det finns alltid en mening jag tänker på. Jag saknar dig. Den kommer alltid stämma. För din fina röst gjorde att man blev lugn. Ditt hus gjorde att man kände sig hemma, även fast man inte var de. Ditt leende gav alla en bra magkänsla.

Ibland får jag slut på ord. Mitt ordförråd bara finns inte. Det försvinner för en kort stund. Men när det gäller att skapa meningar och tänka på dig i mitt huvud så finns det alltid en mening som stämmer. Jag älskar dig. Den stämmer in exakt nu och även i framtiden. För du var trots allt min mormor. Den bästa mormor som går att få.

 


Linnea:luciaövning

DOG...!  pinsamt..hemskt..usch..kom inte på vår lucia säger jag bara.
ska läsa no nu, sen sova. puss
klicka <HÄR> och gör som det står under filmklippet.

titta bara här nere. Hur söt är hon inte?
RÖSTA PÅ HON NU. HON SKA BLI LUCIA!!


linnea: natten hos vendela med hon&hanna

jag och hanna sov hos vendela inatt. mysigt! vi såg film, snacka, spela spel, smsa;)
nu gör jag tekniken och ska snart gå och lägga mig, puss!

förresten, det blev inte vampyrer suger som vendela skrev längre ner=)

snodde vendelas bild!


vendela:good luck


är och kämpar i stockholm.
LYCKA TILL

vendela:hanna&linnea

Nu har jag just ätit och sitter och väntar på att Hanna och Linnea ska komma hit och göra mig sällskap. mamma och joel är borta.
Det kommer bli awesoome!  får se vad vi hittar på. vi ska iaf se vampyrer suger.


Linnea:bästavän!

När jag var liten hade jag ingen aning om vem du var men livet gick runt ändå. Båda blev stora och vi började sjuan. På kanal. I 7a, hur stor är chansen?
Innan jag började i den klassen hade jag länge funderat på att byta. Men min dåvarande lärare sa att jag skulle ge den klassen en chans, och byta sen om det inte funka. Så jag tänkte om, och stannade. Vilken tur att jag inte bytte!

En dag var halva klassen sjuka. Halva klungan av tjejer var sjuka. De var du, jag, Linnea och Rebecca. Visst hade jag pratat med dig tidigare, men aldrig som efter den dagen. Den dagen var helt sjukt obeskrivlig. Den blev en vändning i mitt liv, helt klart! Och jag ångrar ingenting. Verkligen ingenting!

Tänk dig, att du har provat allting för att bli glad, men ingenting funkar. Så kommer någon in i rummet och allt blir bara så bra. Ingen har någonsin fått mig på så bra humör som du lyckas med.

Jag sa att livet gick runt när jag var liten. Det fanns andra som gjorde mig glad, men nu går livet mer än runt, den går utanför banan. Utan dig känner jag mig ärligt talat tom.. och allt känns meningslöst.
När jag är med dig har jag oftast roligt. Jag kan inte säga alltid för det finns allvarliga stunder också, men dom sakerna blir aldrig så jobbiga när man pratar med dig.
Dina ögon utstrålar en enorm glädje men ditt leende utstrålar en ännu större glädje, det gillar jag!

Du är den finaste människan jag känner. Men jag skulle aldrig rekommendera dig till någon annan för då kanske jag aldrig får träffa dig..;)

Jag älskar dig. När jag säger det menar jag det mer än jag någonsin menat det tidigare. Bästa vän!

vendela och linnea:bollhallen

snart ger vi oss iväg, till bollhallen. Där ska vendela spela fotboll. Linnea ska bara titta på. undra vad hon ska titta på? vendela som spelar på ena planhalvan eller läckerbitarna på den andra?  vendela kommer iallafall att ha svårt att koncentrera sig på spelet.
HAHAHAHAHAH
oseriöst inlägg.
men herrå^^

linnea:text

sitter och knåpar på en text. den kanske kommer upp här senare, vem vet!

linnea:omg

hej. helt sjukt vad tiden går. plugg,skola,träning,kompisar. inte haft så mycket tid till bloggning. Men om vi säger så här, jag och vendela har gjort en sjukt het engelska film som snart visas på bio.
Idag har jag varit på fotbollsavslutning, på LEOS LEKLAND, kul? yes man. Och jag är galet trött efter det. Har inga bilder, hade ingen kamera. Och ingen mobil, och egentligen ska jag inte använda datorn denna vecka. ÄH man kan inte vara utan dator och mobil en hel vecka samma vecka? men jag tycker jag har klarat det bra.
nu spåra de...
Jag ska gå och lägga mig nu, för imorgon ska jag vara på tipptopp humör. Det har jag lovat mig själv!

pusskram
en übersöt bild på min bästa vän, vendelaaa!!


vendela:saknar






vendela:farsdag

har alldeles glömt bort att det är farsdag idag. men tack vare facebook, blev jag påmind. GRATTIS PAPPA!


vendela:bildeeer







hittade några gamla bilder från fjällen

IDAG
har jag inte gjort så mycket. kom på att Linnea inte får använda datorn eller mobilen på en vecka, det är nån grej dom gör med tekniken, så det kommer bli ensamt :(

vendela:dålig uppdatering...

...från min sida. men nu är jag back on track igen!
Sitter och väntar på att mina föräldrar ska komma hem, sen ska jag äta middag och sedan bege mig till Linnea (L) där våran film ska spelas in. det är nämligen så att vi håller på att göra en engelska redovisning och jag och Linnea ska göra den med hjälp av en film. Så var det med det.
Hare bra! PUSS

linnea:bloggning

känner mig som en dålig människa..har inte hunnit med att blogga nå idag. efter skolan plugga jag sen var det träning. och nu ska jag gå och lägga mig.
har just beställt en sminkning till på lördag, på make up store. det ska bli roligt. men nu måste jag sova. börjar bli lite trött. hehe ska på gymnasiet imorgon förresten, kommer bli kul!

linnea:pluggning

att plugga gick inge vidare om vi säger så. men nu ska jag börja. hörlurarna är på, ipoden är på, mattenboken är framme, mobilen ska läggas en bit bort, och datorn ska av. men först ska jag lägga in två biler!


har tagit spruta idag...

linnea:skolan..:)

första skoldagen på 2 veckor och 2 dagar. det var rätt roligt ändå. speciellt om man är jag eller vendela, då har man alltid roligt. nu ska gräva ner mig...i matteboken. kändes jobbigt, men något man måste göra ibland. jag såg idag att jag låg liiite efter. menmen, livet går vidare. ska dra. puss

linnea:dagen

vendela har styrt bloggningen idag. jag har varit på fys, sen åt vi sen var jag med amanda.
för det första, fysen, den var inte så jobbig. vi hade ingen tränare så vi fick göra vad vi ville. plus att det bara var vårt lag.
för det andra, att vara med amanda, var grymt kul. hon är så söt. vi satt mest på max, men ändå. om ni var med henne skulle ni förstå. älskaar den tjejen asså.

men nu ska jag börja dra mig mot att borsta tänderna, har ju trots allt skola imorgon.. men då får jag träffa vendela:*:*<3


vendela: dagen

nu sitter jag hos mormor och morfar. jag har just varit ute och fotat litegrann i brist på annat.
här är resultaten;










vendela: maaaat


detta ska ätas, tacos, fast med kyckling. hur gott som helst!

linnea:de går ju rätt bra.

-vakna tidigt
-städa mitt rum
-flytta ner garderoben
-fara på fys
-plugga lite
-städa hallen nere

bara 3 saker kvar. jag känner mig duktig. det går gnaska fort ändå haha! nu ska jag byta om. far om en kvart, då ska vi hämta mimmi och lisa, sen blir det kämpa tills jag är död.

linnea:dagens schema

-vakna tidigt
-städa mitt rum
-flytta ner garderoben
-fara på fys
-plugga lite
-städa hallen nere

som ni ser har jag lita att göra. har inte börjat än. jag har vaknat, men jag vaknade inte tidigt..fy linnea..fy..

linnea: kvartöver2=godnatt

lovade mamma för 2 timmar sen att jag skulle sova om 5 minuter. det gick ju som det gick. ska gå och borsta tänderna sen ska jag sova. just nu lyssnar jag på musik. högsta volym. it´s lovely. fast det är inte så högt. men det tyyckte min syrra.
nu är jag för trött för att skriva. ska sova innan kvart över 2. det har jag lovat mig själv!

linnea:bilderna

gilla starkt att jag har 22 egobilder på vendela. trodde hon hade raderat dom, men nej. vilken tur. då kan vi njuta av några nu:D


linnea:kvällen

asså jag tror aldrig jag haft så roligt som ikväll. och vendela var överdrivet glad, aldrig varit med om dess like hah. men det var riktigt kul.
nu ska jag lägga mig och sova. måste vända tillbaka dygnet..ojoj, skola tekniskt sett imorgon:S

kvällen har bestått av..................

skratt! förvånar det någon?

vendela: om linnea(L)

HUR
Svarar du i telefonen: hemtelefonen: hej de är linnea(jättetyst) mobilen: HALLÅ?!?!
Gör du när du är kär i fel person: pratar med mig, daah? vad har man kompisar till?
Tycker du om gul-bil-leken: den är sämst
Mycket pengar har du i plånboken just nu: ingen aning? 200?
Mycket är klockan: 23:50, men innan jag är klar kommer den vara tre..
Många kontakter har du på msn: 323
Fick du detta test: på en blogg
Spenderar du en regnig dag bäst: film. godis. mig

VEM
Pratar du med på msn just nu?: axel, brobbe, cajsa
Ringde dig senast?: jag kanske?:*
Pussade dig senast?: jag
Hade du sex med senast?: ingen
Vill du kasta en sten i huvudet på? mimmi för att hon tvingar med linnea på fysen
saknar du mest just nu?: ingen, jag är ju här:*
Är din bästa vän av samma kön?: jag, mimmi , hanna
Är din bästa vän av motsatta kön?: mattias
Ska du träffa imorgon?: mimmi
Umgicks du med senast?: mig
Sov du med senast?: mig


HAR DU
Cyklat utan händerna: ja
Gråtit en hel natt: ja
Druckit så du spytt: ja
Åkt vattenskidor: ja
Åkt rullstol: ja
Gjort en bakåtkullerbytta: ja  
Köpt lösgodis för över 50 kr: jaa
Haft träningsvärk: ja
Önskat att du var det andra könet: ja
Velat vara ett djur: ja faktiskt
Tänkt dig en kompis i rosa kanindräkt: ja
Tyckt Harry Potter är bra: ja
Hatat choklad: nej

VEM
vem är i rummet med dig? jag
Vem fick du senast sms av? hanna
vem tänker du på nu?mig
pratade du senast i telefon med? jag
vems hus var du senast i? hennes eget
sa du senast “jag älskar dej” till? mig
vem önskar du var med dig nu? mig, fast de är hon redan:*:*
vem är din favoritsläkting? alla är underbara
vem i din skola går dig mest på nerverna? tänker inte skriva de här!

VAR
var går du i skolan? kanal

var är din telefon? hon har den i bhn, inte bra flicka lilla!
var är din mamma? hemma
var sover du? i hennes rum men även i min säng(L)
var handlar du mest? GODIS! hon är ett riktigt godismonster!
var fick du tag i tröjan du har på dig? bikbok?
vart åkte du senast bil? hem
var i ditt rum är du? vi sitter i vardagsrummet


VAD
vad åt du senast? godis, vad annars?
vad drack du senast? mjölk? (hon försöker bli stark)
vad är det för färg på dina byxor? ljusblå
var är den närmaste saken som är blå? hennes byxor
vad gillar du mest med skolan? rasterna och att vara med mig:*
vad har du på fötterna? sockar
vad är din favoritfärg? har ingen aning, kanske svart?
vilken film såg du senast? snabba cash



1 hånglat i mer än 3 minuter? ja
2. sovit i en annan säng? ja
3. hånglat på en bio? ja
4.hånglat i skogen? ja
5. tyckt att din kusin är het? oyes!
6. sovit naken? ja
7. kört över hastighetsgränsen? lätt, fartdåre!
8. målat om ditt rum? ja
9.dansat framför en spegel? ja
10. fått hicka? ja
11. dumpat någon? ja
12. stulit pengar från en kompis? jaa:$
13. hoppat i en bil med folk du just träffat? ja
14. varit i slagsmål? ja
15. smugit ut ur ditt hus? såklart
16. haft känslor för någon som inte känt detsamma? ja
17. hånglat med en främling? ja
18.älskar eller saknar någon nu? ja

kom ihåg att jag inte frågade henne om någonting, utan visste ALLT!(L)(L):*:*

linnea: om vendela

HUR
Svarar du i telefonen: hallå, eller hej de är vendela(hemtelefonen)
Gör du när du är kär i fel person: hm..pratar med mig
Tycker du om gul-bil-leken: den suger
Mycket pengar har du i plånboken just nu: 70kronor
Mycket är klockan: 23.32
Många kontakter har du på msn: typ 300
Fick du detta test: på en blogg
Spenderar du en regnig dag bäst: film och mig vid hennes sida

VEM
Pratar du med på msn just nu?: hon är inte inne..
Ringde dig senast?: ebba
Pussade dig senast?: de var jag..
Hade du sex med senast?: ingen
Vill du kasta en sten i huvudet på? de var en bra fråga..kanske mig för att jag gjorde det här testet....?
Saknar du mest just nu?: mitt skratt
Är din bästa vän av samma kön?: jag
Är din bästa vän av motsatta kön?: linus och nån mer.
Ska du träffa imorgon?: hon ska till mormor och morfar, med gråt i rösten svarar hon på denna fråga.
Umgicks du med senast?: migg
Sov du med senast?: migggggg

HAR DU
Cyklat utan händerna:
ja
Gråtit en hel natt: ja
Druckit så du spytt: ja
Åkt vattenskidor: ja
Åkt rullstol: ja
Gjort en bakåtkullerbytta: ja  
Köpt lösgodis för över 50 kr: jaa
Haft träningsvärk: ja
Önskat att du var det andra könet: ja
Velat vara ett djur: ja
Tänkt dig en kompis i rosa kanindräkt: ja
Tyckt Harry Potter är bra: ja
Hatat choklad: ja hon hatar choklad

VEM
vem är i rummet med dig? jag
Vem fick du senast sms av? jacob
vem tänker du på nu? mig?
pratade du senast i telefon med? ebba
vems hus var du senast i? mitt
sa du senast “jag älskar dej” till? mig
vem önskar du var med dig nu? den hon redan är med
vem är din favoritsläkting? robert
vem i din skola går dig mest på nerverna? tänker inte skriva de på bloggen

VAR
var går du i skolan? kanal

var är din telefon? alltid har hon den i handen..ojojoj
var är din mamma? hemma hos henne
var sover du? i hennes rum, men ibland även i min säng:*:*
var handlar du mest? godis
var fick du tag i tröjan du har på dig? bikbok
vart åkte du senast bil? hit till mig:*
var i ditt rum är du? hon är i mitt vardagsrum!


VAD
vad åt du senast? godis
vad drack du senast? läsk
vad är det för färg på dina byxor? mörkblå
var är den närmaste saken som är blå? hennes byxor
vad gillar du mest med skolan? lunchrast, och umgås med mig
vad har du på fötterna? sockar
vad är din favoritfärg? turkos,rosa och.... svart...tråk
vilken film såg du senast? snabba cash



1 hånglat i mer än 3 minuter? jo
2. sovit i en annan säng? jo
3. hånglat på en bio? ja
4.hånglat i skogen? ja
5. tyckt att din kusin är het? nej, eller jo robert
6. sovit naken? ja
7. kört över hastighetsgränsen? ööja?
8. målat om ditt rum? ja
9.dansat framför en spegel? ja
10. fått hicka? ja
11. dumpat någon? ja
12. stulit pengar från en kompis? ja:$
13. hoppat i en bil med folk du just träffat? ja
14. varit i slagsmål? ja
15. smugit ut ur ditt hus? ja
16. haft känslor för någon som inte känt detsamma? ja
17. hånglat med en främling? ja
18.älskar eller saknar någon nu? ja


kom ihåg att jag inte frågade henne om någonting, utan visste ALLT!

vendela&linnea:ny header

tja. som ni ser har vi gjort en ny header. vad tycks?

linnea:justin

vendela har just upptäckt att hon gillar justin bieber..

linnea:tvungen

kände mig nästan tvingad att lägga ut den här bilden när jag såg den

måste vara den gladaste bilden jag sett..!!

linnea: bilder



linnea:går framåt

hah bloggen går ju typ bättre än jag trodde. det är fler som läser än vad jag hade förutspått och..ja vi skriver ju ändå ganska ofta. eller ja, ganska ofta.
bilder från idag ska ni få.
kommer snart, ska äta först:*

linnea:min saknade syster..

nu är emelie hemma. har saknat någon att bråka med i huset, men nu är hon här. sköönt haha!
har iaf varit hos farmor idag, riktigt roligt faktiskt. körde bil, lämna moppen. och den måste in på lagning igen..*suck*  snart ska jag äta sen sätta mig vid tvn och kolla hockey. ikväll tror jag att jag skulle vara med vendela, lovely.   ha de bra puss!

saknar..jomenjo!

linnea:mot farmor:*

vaknade just. ska bara äta frukost sen till åke hämta släpen, köra på moppen och sedan till farmor. längtar redan tillbaka till sängen..!
pigg...


linnea:nu är det dags.

ska stänga av ipoden och sedan lägga mig och sova. far ju till min kära farmor och 7 timmar och en kvart.. nu  kändes allt mycketmycket jobbigt. så sov så gott:*

de är inge snällt att ta när man sover..emelie....!
sådär känner jag mig nu förresten. därför jag la in den haha!

linnea:hemma

blev inge vendela ikväll. mimmi kom förbi och hämta en film och jag följde med henne hem och såg filmen och sen satt vi lite vid datorn också.
Nu ligger jag i källaren och tänker på spökerna som kommer bråka med mig inatt. haha nejdå, jag kommer sova gott. lyssnar på bra musik och ska snart sova. bilen rullar klockan 9 till farmor imorgon bitti..


detta gjorde vi på praoen..


vendela:godnatt

skulle just stänga av datorn när linnea sa att jag skulle skriva ett inlägg före och vad gör man inte för den tjejen!
Det är så sjukt kallt att jag håller på att dö, så nu har jag gjort en kopp te och ska krypa ner under täcket. helt perfekt. SOV GOTT!

vendela:pics

dagen har som sagt spenderats med linnea och hanna. vi var och fotade vid älven, här är några bilder:








linnea:tonight

spotify-på. hoppas vendela kommer snart! saknar redan min flicka, blivit besatt tror jag..när vi var ute och tog kort idag så ramlade jag och dina byxor gick sönder. HAHA, hur lyckas jag..? obeskrivligt.
ska hjälpa mamma och pappa att sätta upp en tavla, skriver sen. puss


vendela&linnea: hanna är påväg

tjaa! hanna är påväg hit och hon ska foto oss, till våran header. NICEE!!  nu ska vendela skriva:
hej! nu är kläderna påsatta, håret fixat och ansiktet sminkat. nu kör vi!:*
fast före det måste vi ladda upp med lite fika!

linnea:drar iväg

bilen går snart från släntvägen och rullar mot östra grubbgatan. blir nice. skriver sen, puss!



linnea:duschaa

ska duscha nu. sen äta.

linnea:dags att sova

för mer än 2 timmar sedan, sa jag också godnatt. nu är det godnatt på riktigt. vendela gick just så humorn försvann, då är det lika bra att jag också går och lägger mig. OCH PEPPAR FÖR IMORGON. känns som det var en vecka sen jag träffa henne, fast de bara är en dag..hahah!

godnatt!
min bästa vän är söt !

linnea:de går framåt..

ja..de gick ju som det gick. slutade med att vi frågade fanny om hjälp. och hon ska fixa de. tack så mycket!

bloggen går ju allmänt bra. i´m happy, för jag ska vara med vendela imorgon:*:*:*:*:*<3<3<3! längtar efter tjejen nååågot.. men nu ska jag stänga igen datorn och gå och lägga mig. puss!


linnea:fix&trix

Vi håller på att göra om på bloggen. Vi är så duktiga såå! Hoppas bara det blir bra!=D

linnea:godnatt


vendela:bästavän

När jag först mötte dig för snart två och ett halvt år sen var de första jag märkte hur framåt, glad och nyfiken du var. Det gjorde att även när jag var nere kunde jag inte motstå att le. Trots att jag redan då tyckte om dig förvånar det mig att det var först när alla som jag brukade vara med var borta som jag började vara med dig. Men det ångrar jag inte, det är det bästa jag gjort. Att få vara med dig gjorde mina dagar mycket roligare och gladare. Och även idag så gör du mig så glad. Till dig kan jag säga allt, allt som jag tänker och tycker. Du är snäll omtänksam och dessutom ser du grymt bra ut! JAG ÄLSKAR DIG, FÖRALLTID

vendela:teknisk?onej

just nu sitter jag och försöker fixa en header och om jag ska sammanfatta det kort så blir det: scrue it!
haha jag kan verkligen ingenting om hur man gör men jag övertalade linnea om att jag skulle försöka. och hitills har det bara blivit fel, men jag jobbar på det!:$

(bilder vet jag dock hur man lägger in)hah

vendela:this is it

nu har jag just varit och lämnat av linnea larsson på busstationen. en riktigt rolig kväll blev det!
tidigare idag har jag varit med ebba, vi färgade hennes hår så nu är hon en ginger! fint blev det iallafall.
imorgon ska jag kanske vara med linnea, kommer bli super!


linnea: saknar vendelaa..

jag saknar min flicka..


linnea:umeååå

har varit i umeå idag. 5 påsar kom med hem.
vad har jag köpt?;)


linnea:om bloggar

har haft många bloggar. fyra på blogg.se en på devote, men jag har aldrig haft en blogg med någon annan. det som blev jobbigt när jag hade själv var att jag kände tvång att skriva varje dag. ungefär som en sorts tvångstanke..jag kommer fortfarande skriva så ofta jag kan även fast jag har med vendela. och jag hoppas också hon skriver ofta.

men på tal om annat, så ska jag till umeå imorgon. Tanken är att vi ska äta middag hos min syster, får se hur det blir. stan på dagen, ska shoppa massvis:*
fast nu ska jag sova, godnatt!!!

kram/linnea

bilden är tagen alldeles nyss;)

vendela:nu kör vi!

nu var de dags! jag och linnea ska börja blogga!!(L)(L) älskar dig

linnea:premiär inlägget.

hur känns det att skriva det första inlägget på en alldeles ny blogg? det tycker jag alltid är lika roligt, och blir alltid lika peppad.  Nu när bloggen är med vendela kan det ju inte bli annat än en underbar blogg:*


GODNATT /linnea

Välkommen till vår nya blogg!

 

RSS 2.0