vendela: trååk


först ville jag bara säga hej och sen hade jag inget mer..så hejdå!


och de fina bilderna ni ser i bakgrunden har jag målat ^^ hahah

linnea: skype -> linneapee

jag har inte skrivit på länge. men varken haft ork eller någonting annat.
jag ska strax sova och imorgon blir det snack med våra tränare.. wiho.. längtar..not. jag är fett trött just nu. suttit och snckat med hanna i just över en timme sen som vi sedan avslutade, de var en trevlig pratstund.
men godnatt:)!

så här taggar jag för en träning!!


vendela: i'm so glad to have you back


vänner stannar för livet

linnea: ojoj

Jag upptäckte att håret på huvudet har knakat och växt..dags att klippa. De är ju skit långt:o

vendela:run for your life


hatar när man vill blogga men inte finner orden för vad man vill säga,
men nu ska jag äta.
hoooooj

vendela: I always wanted to love you


linnea&vendela:hooooj

Hej tänkte bara att vi skulle titta in och säga hej, påminna om att vi lever så ni slipper vara oroliga. Ja, nu vet ni det så ni slipper ni efterlysa oss i radion osv.. Skämt o sido. Nu ska vi skärpa till oss med bloggningen. see you

vendela: i dont want to lose you

ikväll har jag pluggat!! för det första så brukar jag alltid göra andra saker när jag ska plugga tex. datorn brukar vara ett stort bekymmer, och för det andra så har jag verkligen pluggat, aldrig rört mobilen under hela tiden. det händer alltid annars. men nu sitter jag trots allt här...


linnea: dooggie

idag har jag varit hundvakt, sett fotboll, sett hockey och varit med fia och mimmi:) riktigt trevlig dag. Hunden ligger just nu slickad vid mitt ben och...snarkar, värre än mimmi då är det illa.. men godnatt allesammans!!

linnea: malå

tja, här kommer bilder från malåååå!!


sen måste jag nästan lägga in en bild på platsen där mimmi ramlade idag!!!

åsså komme de människor just då hon ramla! sjukt kul må jag säga!!

vendela:bodaborg

idag har jag varit på bodaborg. vi klarade alla banor utom en. skryyyt. nej men, det var iaf roligt.
aja, det var allt. har bråttooom..hooooooj


linnea: skidor!

Jag hinner inte skriva. Mimmi och hennes pappa kommer när som helst, då drar vi vidare till Malå. Skriver hur det var sen, pusshej ha en bra dag!

vendela: everytime i hear your name i smile

nog för att det heter sportlov men detta sportlov har det mest varit film och TV som stått på schemat.
igår såg jag clash of titans. det var faktiskt en bra film, dock fantasi (fantasy?), men det gillas! ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, ska iaf till anderstorp och vara med några. blir nog skoj.


nu ett löfte som förmodligen inte kommer hållas, men jag lovar att jag ska ladda ner bilderna från min mobil till datorn, då blir det inte skoj. haha, jag har allt annat än fina bilder där.

ASSOOO jag blir galen, det går inte förklara hur mycket jag älskar min spellista på spotify, den är awesomeee!!(L)(L)





bilder från i somras (?)

linnea:baka baka kaka vem ska kakan smaka

NU>BAAAAAAAAAAAAAAAAAAKKKKAAAAA morotskaka står på schemat. Hejdå

linnea: filmrecensioner

SÄMST:

visst, filmen hade säkert varit bra om jag förstod den..men nu gjorde jag inte jag de och ja..den var inte så hemsk som jag trodde den skulle vara. vissa snuttar var värre än andra. fast den är ju verklighetsbaserad så..



NÄST BÄST:

Efteråt kände jag mig inte så sugen på närkontakt haha. men den var sådär, jag och vendela måste verkligen bli bättre på att hyra filmer. Filmen var bra, fast man fick endast se hur han låg inuti en kista.. haha. men filmen funkade, helt klart!



OCH DEN BÄSTA AV DESSA TRE:

Tyckte den här var rolig.. och man måste sett filmerna för att förstå. dock tyckte jag inte den var lika rolig som någon annan viss person, vendela steinwall..helt sjukt ojojoj. men den var värd att hyra, bäst av dom vi hyrde i söndags.



detta är tidsinställt men hade ingenting att göra inatt...

linnea: for the last time

nu är det godnatt för absolut sista gången, för nu är datorn avslagen! GODNAAAAAATT!!

linnea: plans for today




- stiga upp tidigt
- städa min soffa..
- baka
- träffa emelie
- göra en spexig lunch..RESTERRR

känner att jag kommer dö av uttråkning idag.. lika bra att ta förväl av världen nu. HA ETT BRA LIV ALLESAMMANS. vi ser om jag överlever!


linnea: 02.37



GODNATT!
känner att jag spenderat alldeles för mycket tid framför datorn nu. Blir att baka och träffa empan imorgon, blir great (Y)   av någon anledning är jag glad. rätt nice ändå. men om jag inte sover snart är jag sur imorgon, garanterat.. haha godnatt!

linnea: it's a big, big world.


tjena. vad händer i världen? Jag ligger i min säng och ska alldeles strax sova. dagen har varit rätt lugn och träningen var rolig också. hör och häpnad haha..

linnea&vendela: sleep tight

 

Ikväll har vi sett tre filmer. Smarta som vi är fattade vi inget utav två av dom. Cleever. Nu ska vi sova. Godnatt

vendela: i just gonna screeaam

idag har jag varit med hanna, vi har fotat och pratat. nu har jag kommit hem från träningen, ätit middag och ska snart till Linnea där natten ska spenderas. Vi hade tänkt se skräckfilm, frågan är ju om vi ens kommer kunna se klart hela eller om vi (jag) ballar ur innan den ens börjat.  Så..ifall ni hör ett högt gällt skrik är det troligast jag.

Resultatet av idag:




förresten så lockade jag håret igårkväll och har sovit i det men det är fortfarande kvar. lite stolt är jag för i vanliga fall brukar det se ut som ruffs på morgonen

linnea: umeå, staden med affärerna

 

Arbets dagen är, om man får lov att säga, äntligen över. Nu börjar mitt sportlov på riktigt. Jag har varit på tv och sänt program idag, riktigt roligt faktiskt. Gårkvällen, natten och dagen har spenderats i Umeå med mamma, pappa, syster och Stina. Riktigt kul, men skönt att få njuta av ledighet nu! Kvällen består av vendela, vad vi hittar på vet man aldrig. Tjiiing!

vendela: min högsta önskan

Har inget bättre för mig så tänkte börja med mitt seriösa inlägg nu:

Min högsta önskan är att kunna flyga, det har jag alltid drömt om sedan jag såg peter pan för första gången. Peter Pan är min idol, jag skulle vilja vara som han. Modig. Stark. Snäll. Äventyrlig. Omtänksam. Och som grädden på moset kan han flyga. Han blir aldrig vuxen så behöver inte bekymra sig om gymnasieval, framtiden och sånt. Han lever dagen som den är, vilket alltid blir ett äventyr. Om något blir för jobbigt så kan han flyga iväg, bara lämna allt. Ett sådant liv vill jag också ha. Man skulle kunna resa jorden runt och upptäcka hela världen, skaffa sig nya vänner och alltid förbli ung. Vilket underbart liv.

När jag var liten så hade jag alltid en liten ryggsäck med kläder under min säng som jag lätt skulle kunna ta med ifall han skulle komma och hämta mig. På sommrarna satt jag ibland vaken och tittade ut över himelen för att se ifall jag kunde se honom. Jag var verkligen besatt.

En annan grej som jag verkligen skulle kunna vilja är att läsa tankar. "Vendela the read miner" låter ganska bra tycker jag. Men seriöst, slippa alla missförstånd osv, det vore helt...underbart.



vendela: spotify-vendelastei-...

peppande att jag suttit och lyssnat på min emo spellista fyra dagar i rad nu. även om det är en EMOlista är den sjukt bra, jag älskar den.
musik, godis, chips, läsk och film är något som jag alltid kommer att älska, måste bli islam eller nåt så det är tillåtet att ha flera älskare samtidigt. det innebär alltså att det blir...fyra bröllop, varmt välkommna!

okej, måste bli lite mer seriös...jag är verkligen kass på att skriva seriösa inlägg..


R.I.P, vila i frid!

vendela:skypee

jag känner mig fett stolt över mig själv.  för vissa verkar det som en enkel grej att kunna ladda ner skype och få det att funka. men för mig, min dator och mitt liv är det stort, ett gigantiskt framsteg i rätt riktning. haha
så alla som vill ha roligt på kvällarna, lägg till vendelastei.



vendela: mot josefins place

ja töntar som jag och linnea firar alltså att vi varit bästa vänner i två år. ganska... gulligt
men det var riktigt trevligt, jag tror aldrig jag skrattat så mycket på länge, hon får mig på det allra bästa humöret!
efter hon for hem så kollade jag runt på tvn lite grann och hann med att gråta tre gånger också, till tre olika filmer. pinsamt. geeek vendela.

nu ska jag till josefin, dit ebba också ska komma. vi ska baka (ovanligt att jag trycker i mig onyttigheter) MEN loven är till för att man ska vara onyttig, ajjt ?
wiho, tagga!!




linnea: daaaallaas

Haha tycker hon såg jätte rolig ut på bilden! Bjöd iaf vendela på mat på Dallas idag, eftersom vi snart varit bästa vänner, eller ja..i 2 år.. helt otroligt. Efter det for vi till hemmakväll, köpte godis och hyrde tre filmer. Vi hann se en av dom. Resten ska vi se i veckan. Jag ska gå och lägga mig nu, for imorgon far jag till Umeå och sover där till tisdag då jag ska jobba. Sen på tisdag kväll ska jag va med vendela har jag bestämt! Godnatt, gott folk!

linnea: rätt söt jag var, hos farmor idag!


linnea: smått törstig

har just satt massa låtar på kö efter varann på spotify. när dom slutar så ska jag somna. börjar faktiskt bli lite smått trött och nu, och för att inte glömma någonting är jag fett törstig...
jag ska upp imorgonbitti och läsa min älskade bok av august strindberg som är typ 120 år gammal. jag lovar, den är svår att läsa..
godnatt snart då..!


linnea: this is a start

hej. efter gårkvällen som vendela som berättade om, har jag varit rätt glad. dock suttit hemma hela kvällen, men haft roligt sällskap!!
jag ska typ gå och lägga mig nu.imorgon ska jag upp 10 för att.. jag vet inte.. göra nått. sen på kvällen ska jag bjussa vendela på middag!:) vet inte vars det blir än men..

en bild från igår

vendela: smsapådirr

känner att den här kvällen kommer bli den tråkigaste på länge, någon som vill vara gullig och rädda mig? SMSA!!!!
annars kommer det sluta med att jag går upp några hundra kilo och sitter och gråter i min ensamhet...

vendela:morning

går kvällen var riktigt rolig faktiskt. jag och linnea kom hem kring två och sedan så tjockade vi oss med chips och dricka och såg en film. nu har min bästa vän farit hem så nu är det ensamt igen...förstår inte hur man kan ha så roligt med den tjejen och förstår inte hur man kan sakna henne så mycket direkt hon farit. tröstade mig iaf med plättar till frukost och nu ska jag sitta hemma och dega tills klockan blir två då jag ska på träning.

sen har jag bestämt att jag ska sätta kamerabatteriet på laddning så jag kan fota!!!



antingen är det mina muskler som har krympt eller hunden som växt för det där funkar inte längre..

vendela: night flight tonight

nu ska jag bara fixa det sista av middagen,  äta och fixa håret sen kommer linnea och sedan ska vi till night flight och hänga där under kvällen.
hare bäst!!

linnea: night flight

 
Vendela borde känna sig älskad
 
 Nu ska jag börja göra mig klar. Blir night flight med vendela ikväll, trevligttrevligt! Ha en bra kväll!:)

vendela:my teacher is king

en sak har jag klart för mig, jag kommer aldrig att bli något snowboards proffs. för att bli det måste man iallafall kunna ta sig själv upp i liften och redan på den punkten så failar jag. så den karriären är över för mig. men när jag väl fick mig ända längst upp i backen  var det sjukt skoj att åka!! och jag måste tacka linnea för att hon lärt mig så bra, en bättre lärare är svår att hitta!!:$



vendela:bygdsilijum

imorgon har vi friluftsdag med skolan. denna dag ska jag vara med linnea i bygdsilijum backen och åka snowboard. den mesta av tiden kommer förmodligen att tillbringas i snöhögarna och i liften, men vad gör det när jag har linnea (the king) som sällskap.

idag på skolan har vi till slut lyckats bestämma hur våra klasströjor ska se ut. det var inte lätt, men nu blev det så att vi ska göra en eget tryck iaf. det blir nog kalasbra.

till sist så har joel och min mamma varit ute och gått medan jag suttit inne och fettat mig när dom kom tillbaka så  sa joel att det var norrsken ute. coolt. fast om jag ska vara ärlig så syntes det inte så mycket?:$

en fin bild av mig:$:$


linnea: life is a mistery


 
Några bilder tagna inom dom senaste 4 minuterna!

linnea: äntligen blir allt som vanligt

min bästa vän är nu hemma från göteborg. det känns fantastiskt. nu kan veckorna bli som dom brukar. och vill  ni veta en sak? det är mindre än 15 veckor kvar tills sommarlovet. det är ju sjukt. och 2 hela veckor av dom är ju sport- och påsklov.

på sommarlovet ska jag njuta av sommaren. har redan massa planer och hoppas att dom flesta blir av. annars ska jag bara köra ett spontant sommarlov..då jag tar dagen som den kommer. som förra sommaren tillexempel. vissa dagen fick jag ett sms på morgonen en timme senare satt jag vid älven. mysigt.
 men på sommaren kan man ju vara ute dygnet runt också. ÄNNU BÄTTRE

nej nu hoppar jag från ett ämne till ett annat, jag ber om ursäkt.
men iaf, vendela är hemma. Vilket betyder att jag är HAPPYYY!!! :D

jag älskar dig gumman!

RSS 2.0