vendela: this time shull we rule!



fredagar är det värsta som finns. har nästan inga roliga lektioner. men idag så var det ändå helt okej, hade ingen spanska eftersom vi planerade skolavslutningslåtarna, vet inte om jag ska vara med och sjunga för det men...sedan på son fikade vi:D:D chill.
hur som helst är skolan över för i veckan och helgen återstår, taggaaa!!!!


linnea: long time no see

Medans alla är i skolan ligger jag hemma i soffan och ser på sjunde himlen, äter sallad och väntar på att mina föräldrar ska komma hem..! Men nu ska jag fortsätta se tv, när det är slut ska jag sova! De var allt för mig, ha en bra dag.. hejdå:)

vendela:dependent

jag känner mig typ beroende av att blogga nuförtiden..vet inte riktigt vad som hänt med mig...hur som helst Linnea är iaf sjuk så hon har inte varit på skolan någon dag sen lovet tog slut....:( jag saknar min lilla solstråle.
imorgon ska vi ha företag för en dag, vi ska alltså göra ett företag och sedan sälja grejor och, förhoppningsvis, tjäna pengar..wish luck.

blondiiieee

vendela: MOPED

jag tror det är första gången i hela mitt liv som jag går in på datorn innan jag far till skolan. detta är nästan historiskt.
hur som helst. nu ska jag snart köra till skolan, ja köra!!! :D:D:D:D

vendela:pics














och vad vore veckan utan godis?!?!

vendela: -> fjälllen

uppdateringen har varit kass och den kommer inte bli mycket bättre eftersom jag nu far till fjällen. vet inte hur länge vi stannar, hoppas inte på allt för länge.. aja, ha en trevlig påsk!( gud vad trevlig jag kände mig nu) hahah

peaceee

vendela:linneaaa

Idag ska jag bjuda min bästavän ^på subway. Sedan ska vi tillbaka till mig baka och se film. Blir nog superskoj ifall bara sömntutan ville vakna...

vendela: hejhejhej

jag hade just skrivit ett inlägg där jag summerat både igår och idag. tror ni inte att när jag skulle lägga ut en bild så laggade allt sönder och stängdes ner. jo självklart! nu orkar jag inte skriva om allt...
ikväll ska jag iaf till karro dit massa andra också ska komma. blir nog kul:)

vendela:lyckatill!!

just i denna stund simmar min bror sm, aaah jag är typ nervösare än han.
åherre!!!

update: han tog guuuld:D

linnea: samhälls

var på samhälls idag med vendela. det var kul faktiskt.  funderar på att gå det ifall det inte blir media i umeå. men vi var bara där under förmiddagen, sen for vi tillbaka till skolan:)!
ikväll ska jag bara ligga hemma och inte göra någonting alls. känner för att starta helgen så, ska även sluta den så också;)!

RSS 2.0