linnea: the worlds greatest person

Det finns en person i hela världen,
 som 1: finns där i vått och torrt för mig.
 Som 2: är min bästa vän och som jag litar på till 1000%
 Som 3: känns som hon är exakt samma person som jag. Tänker som jag och gör som jag.
 Som 4: inte bryr sig hur jag ser ut, och hur jag beter mig.
 Som 5: kan få min absolut värsta mardrömms dag att bli till den roligaste. Och som kan få mitt humör att gå från piss dåligt till toppen.
 Som 6: jag älskar så mycket att det finns inte..
Den personen är den bästa som finns och att beskriva den med ett ord är helt omöjligt. Skulle jag skriva en hel sida med ord skulle inte ens det räcka.
Nu kommer en ledtråd, det är en tjej. Hon är söt, snygg och kalla henne vad du vill. Men hon tar inge skit från nå snorungar som tror dom är coola när dom är dumma mot andra, jag har lärt henne att skita i sånt. Hon är inte värd någonting dåligt i världen. Hon är underbar och den bästa kompis som finns. Vi kan prata om allt och vi skäms inte.
En sommarnatt satt vi och pratade om en sak jag inte tror många gör. En annan sommarnatt satt vi och pratade om annat. Och vi har planerat att sommaren ska bli underbar, och den kan inte bli annat med henne i närheten.
Hennes moppe är köpt på Öb så även hennes cykel. Hennes moppehjälm är köpt på jula. Musiksmaken hon har är fantasktisk, och även om ingen håller med oss två står hon för att hon tycker det. Tycker hon något är snyggt, men alla hatar står hon upp för sin åsikt och det tycker jag är ballt. Jag är helt ärligt fascinerad av tjejen.
Och vi ska snart avsluta med att säga vem det är. Men först måste jag säga, att hon är kort..och hon har väldigt ljus röst..och är blondin, både insidan och utsidan om man säger så, eller ibland är hon väl smart men inte är det ofta.
Hon är iaf perfekt. Hur många gånger hon än frågar om vad hon ska ha för kläder, så spelar det ingen roll för hon är fin i allt och jag önskar att jag träffade henne oftare.
Efter gymnasiet ska vi antingen flytta ihop i Umeå eller någonstans längre bort. Jag hoppas på längre bort!
Med den här vackra tjejen kan jag inte annat än att vara lycklig.
En dag var min dag piss, vad alla än sa så högg jag och var irriterad..ville pissa på livet och bara sova. Så ringer hon, frågar om hon kan komma och livet hade inte varit bättre. Hela jag förvandlades på 2 sekunder. Jag gjorde glädjeskutt. Jag bytte musiklista, från emolistan till glädjelistan.
Ingen kan, eller kommer, få mig så glad som henne. Hon funderar på att bli polis, och jag unnar henne de och hoppas hon blir det. Hon är värd allt hon vill ha. Och.vad livet än har att bjuda på, så hoppas jag alltid att vi ska vara vänner. För jag kommer aldrig få en bättre, och hade inte ens kunnat önska mig en. Jag kommer alltid att minnas henne.. det ska ni veta.

Här kommer namnet:
VENDELA STEINWALL!!!!!

Jag älskar dig bästa vän! Du kommer alltid finnas i min innersta hjärt del. Du är lagrad där föralltid!

linnea: lördagkvällen blev väl..

Jag steg upp 12, då stressa pappa mig och vi skulle till farmor..galet trött!! Men kvällen slutade desto bättre med att min absolut bästa vän kom hit, som jag förövrigt älskar mer än något..har ni inte fattat vem så är denna sköna prick vendela. Vi hade mycket roligt. Och bara för att göra henne irriterad så kom till camus klockan 11 imorgon, söndag:) funderar på att sova nu, puss!
 

vendela:

nu ska jag bara äta sen dra till linnea, jag tänker inte säga vad vi ska göra för de kommer ge fel uppfattning:$:$, fast nu lät det ännu sämre...
AJA, HOOOOOOOOOJ

okej, det funkade inte att lägga upp bilder...

vendela: i will cry, if you leave

det har varit tal om det ett bra tag nu, att du ska gå skola i umeå. jag är väldigt glad för din skull, samtidigt som jag är ledsen för min egen. du är den som får mig att stiga upp, jag vet att om jag gör det får jag träffa dej. när du inte längre kommer förgylla mina dagar i klassrummet, vet jag inte om jag kommer orka vakna, ta på mig kläderna och gå till skolan. men det är väl också en utmaning. det viktiga är att du får ett super bra liv, för det är du värd! och trots allt har vi ju nästan en hel termin kvar som ska bli den bästa ever, right?:*


linnea:bilder från umeå


vendela: stop with it

det finns inget bättre än mat på kvällen, det finns inget bättre än mat överhuvudtaget. kakor, glass, godis, chips, you name it, I eat it! mat är mitt liv, min drog och min lycka. mat är mitt glädjeämnen, maten är den jag skulle kunna gifta mig med och älska förevigt. så alla ni som säger att jag bantar, KAN NI BARA LÄGGA AV?!?!




linnea: godmorgon allihopa..

Godmorgon, jag sitter i soffan och är redo för avfärd om en kvart. Medans alla ni andra ligger i er säng och (iaf Jenny) snoozar till klockan halv 8..då har jag varit vaken 2 timmar ;) Hoppas ni får en bra dag, för det har jag tänkt se till att jag och josse har..puss :)

linnea:umeå

jag å jossan drar norrut imorgon, till umeå och kollar på skola. det ska bli kul. Far klockan halv 7 hemifrån, yees, jag kommer vara pigg! men det kanske börja vara, time-to-go-to-bed!
Puss!

bara så du vet.. jag kommer älska dig ett tag framöver och allting kommer vara jobbigt..men jag vill att det löser sig, vad jag än säger så vill jag det!





vendela: du ger mig det bästa humöret, men även det sämsta

på söndag är det SMkval på campus och jag har längtat och taggat. men så är det ju denna förbaskade förkylning som gör att det inte ens är säkert att jag kan spela...nu gäller det att äta cvitaminer och klunka te så jag blir frisk nån gång!

linnea:vi hade glassätar tävling en gång..

Två bilder från igårkvall hos vendela. Mimmi kommer när som helst så jag måste på med jackan, ha en bra dag hejdå puss:)

linnea:en bra dag

Jadu, vad ska man säga? Maten har just nått magsäcken, mobilbatteriet är snart slut och som ett slut på denna braiga dag ska jag snart och träffa vendela. Dagen kan inte bli mycket bättre.. ska dela med mig av två bilder från dagen. Ha en trevlig kväll, puss :)
 

linnea: asmmm

Godmorgon, jag hoppas ni idag möter världen med ett leende.. för det gör jag. I detta nu sitter jag med min kaffekopp (oboy) och tittar ut på stadens alla gator (endast morögatan) och tror att denna tisdag kommer bli en speciell dag. Vad säger ni om denna poet som jag ändå tänk bli haha ;) Nej back to normal again! Dagen ska bli spännande och jag hoppas att alla är glada som jag :):) Vissa i min klass (fotbollsklass) har redan börjat..eller om en kvar. Jag själv börjar 9 :* Nu ska jag bege mig. Puss :)

vendela: me love geeks

har varit på öppet hus nästan hela kvällen  och kollat på olika program.
just innan vi skulle fara hem så tittade jag på omvårdnadsprogrammet, det var en lärare som stod och förklarade och till hjälp hade hon hjälp två stycken som gick den linjen, två riktiga töntar. seriöst.
det var så himla kul, kunde inte sluta skratta när dom pratade..
kändes värsta dumt efter ett tag.

men det är positivt!
dom gör världen lite gladare, och det behövs, right?
vem vill inte ha ett leende på läpparna? eller iaf ett roligt minne?

har fortfarande inte bestämt vilken linje jag ska gå, det finns ju så många att välja mellan!!
tänk när man gick på dagis, då fick man inte bestämma själv, samma sak på låg och mellanstadiet, allt var så enkelt. men sen ska man börja välja vilken högstadie skola man ska gå. jag minns när jag skulle göra det, vilket val jag tyckte det var och det är ju ingenting jämfört med gymnasiet! sen blir det ännu värre, om man ska välja högskola och sånt...


GEEKS(L)


vendela: en kille sökes

jag är en tjej på 16 år, 7 dagar, 22 timmar och tre minuter.
jag är i desperat behov av en gudalik kille, han ska vara söt, helst ögon som man drunknar i, leende som får stjärnorna att falla ner och hår vackert som en kungakrona. ett plus är om han är snäll och rolig.
själv är jag helt vrickad, kan behöva att antal skönhetsbehandlingar, helst tillväxthormoner, en humor som gör att jag skrattar åt allt, röst som kan förväxlas med en treårings, ett hår som är omöjligt att reda ut och en kropp som liknar en elefant. dessutom är jag oerhört klumpig, och fantastisk odiskret, skulle kunna vinna pris i skrikerförallt och vågar inte gå ut själv på natten.  Turkar och andra läskiga typer accepteras ej.
Hör av dig-0730346217

linnea: skola imorgon, vendela ska typ dit :D:D;D


vendela:sumerfeeelings

asso åå, jag sitter och pratar med hanna om sommaren, seriöst vet ni hur mycket man börjar längta:(:(:(:(
bada, sola, äta glass, värme, MOPED(L)(L)
JAG VILL UTOMLANDSS!!!

nästa helg ska jag göra massa saker med linnea har jag bestämt, men hon vet inte om de än hihihihi:$:$:$:$:$
det ska bli en överraskning(a)(a)


STUGAN(L)(L)(L)(L)(L)(L)

vendela:(:(:(

under de senaste dagarna har jag inte ens haft ork att sitta framför datorn allt jag gjort är att legat i sängen och sett TV.
igår när jag vaknade gick jag till badrummet och där svimmade jag, det var så himla läskigt. jag har aldrig svimmat förut så jag fattade inte ens vad som hänt. sedan minns jag att jag reste mig från badrums golvet och nästa gång jag vaknade låg jag i hallen på golvet där. usch...:(:(



linnea:till dig

Jag önskar att tiden inte gick så fort. Att den skulle spenderas på det sättet ingen av oss vill att den skulle spenderas. Jag vill att det ska vara som i början. Innan allt komplicerat. När vi bara hade träffats som snabbats, och den träffen minns jag som den hände för en sekund sen, ditt underbara leende som fick mig att smälta och dina vakta ögon som bara lyste. Jag kunde inte släppa blicken. Den var kört men början på ett par fina månader. Om man kunde spela tillbaka tiden och göra om det som hände gång på gång efter det så skulle jag göra det. Det kanske inte märks så väl vad jag vill..men jag är inte jätte bra på att uttrycka mig i ord osv. Om jag hade haft din kunnig het och fina sida så hade jag använt den väl! Jag hoppas du vet att jag älskar dig..hur dålig jag än må vara på att visa det så gott jag det. Jag tänker på dig jämt, om du ändå visste hur mycket jag tänker på dig. Allt kretsar kring dig, förutom planering. Men nu måste jag bara få träffa dig. Jag klara mig inte längre. Varje gång jag haft mobilen hemma för att jag varit borta här jag längtat hem för att få kolla på mobilen. Dina sms gör mig glad, vad det än är. Hur som helst är det ett sms från dig. Det är det ända jag bryr mig om. Jag älskar dig. cdet gör jag verkligen. Det är ingenting jag bara skulle säga och inte mena. Jag menar det så himla mycket!!!

linnea:bara massa skit

Hej.. jag ligger i min säng och önskar att jag kunde spola tillbaka tiden.. till den gamla tiden, då ordet problem inte fanns. Men under kvällens gång här jag ju faktiskt lovat Anna och Hanna att jag ska se det positiva i saker.. så jag ska försöka. Från och med idag är stora problem ingenting för mig. Och små problem finns inte ens. Jag ska bara skita i allt jag inte vill från och med nu.. bara göra roliga saker och inte gråta över saker som inte kommer bli. Människor ska inte få kliva på mig heller. Vad dom än tänker får som hålla det för ssig själva. Jag ska plugga mer och inte ha et ändå g i något ämne. Alla vi vet att jag kommer tänka annars imorgon.. men vem bryr sig. Låt mig tro för stunden!

linnea: godnatt. nu vill jag önska er mina vänner en riktigt god natt. ni lär nog sova godare än mig iaf. jag ligger i sängen och ska släcka lampan nu, he av internet och sova. hoppas bara jag kan somna...längesen man träffa tjejerna nedan...


linnea: ligger i sängen och skriver från min mobil. det gick inte att skriva där nere. hoppas ni haft en bra dag, det har jag haft. men det hade varit bättre om vendela var på skolan. men nu ska jag ta och slå på en film. puss :)


vendela:sunnanåskolan

sitter och kollar igenom bilder och hittade bilder från sunnanåskolan. NJUT!












vendela:2010's


MOBILNÖRD:




TVFREAK:



SÖTNOS:



TRÖTTER:




TÖNT:



POSERARE:





GOTTEGRISAR:



POSITIVA:



BILDUNDVIKARE:




"VAD SA DU?"



KRAMGOASTE:




PROBLEMSOLVERS:



FIGHTER:




KÄMPE:


vendela:önskningar blir inte alltid som man tänkt sig

tjohoo
nu sitter jag här, sjuk med feber. nog finns det saker jag hellre skulle vilja göra.
jag hade planerat min helg, såg verkligen fram emot den. jag visste vad jag skulle göra, nästan in i minsta detalj och nu är det inte ens säkert att det kommer gå att genomföra. ibland blir man så besviken..

aja, jag är rätt uttråkad så det kommer säkerligen att komma in fler inlägg under eftermiddagen.
Ha det bäst!


linnea:wishes

vad jag skriver listor nu, men jaja..

*vendela måste vara frisk imorgon
*att jag får välja exakt vad jag vill till gymnasiet
*nationella var över
*att jag hade lättare att lära mig allt, vad det än är
*att allting gick som jag ville..!


linnea:hatelista

nu när vendela har gjort en ska jag också göra en!;);)

*att jag ligger typ sist i matten
*att vi snart har nationella
*att jag inte vet vad jag ska gå på gymnasiet
*att jag saknar vendela nu.

haha jag hade inte lika många men ändå:D:D


haha

gullig

vendela:NYÅRS

är som vanligt sent ute, men har inte kunnat ladda ner bilderna från datorn till kameran för den som bryr sig..
här kommer dom :



MIN ÄLSKLING

vendela: hatelista

jag hatar
* att det ringer när man håller på att cykla uppför världens längsta backe
* när folk går så dom tar upp hela vägen
* att man får ont i armarna när man simmar med benen
* träningsvärk så man inte kan röra sig
* att folk är dryga utan anledning
* att folk blir sura för dom inte kan ta saker som ett skämt

allt detta har hänt mig idag, trots detta är jag på hur bra humör som helst. hur kan detta komma sig?



linnea:wwierdddd...

konstigt att det är läsare även fast vi inte skriver..men det är roligt!!
vi har börjat med en ny grej i engelskan och det är redovisning..och självklart är jag med vendela, men bästa vän. Hon som är så bra på att uttala saker på engelska hahah. måste nästan spela in så ni får höra huur hon pratar;)'

puuusssss


vendela: surprise

ikväll kom frida helt oväntat till mig med en tårta och en "blomma" , gullig tjej det där!
TACK VÄNNEN




linnea:HAPPY BIRTHDAY TO YOU

JA MÅ HON LEVA, JA MÅ HON LEVA, JA MÅ HON LEVA UT I HUNDRADE ÅR. JA VISST SKA HON LEVA, JA VISST SKA HON LEVA, JA VISST SKA HON LEVA UT I HUNDRADE ÅR!!!!!!!!!!!!(L)(L)(L)

MIN ÄLSKADE TJEJ FYLLER ÅR IDAG. 16 ÅR, RIKTIG STOR TJEJ!!
JAG ÄLSKAR HENNE MER ÄN NÅGONTING ANNAT OCH JAG HOPPAS HON FÅTT EN BRA FÖDELSEDAG.
HON BORDE FÅ ALLT SOM GÅR ATT FÅ I VÄRLDEN. OCH KÄNNER NI INTE TILL HENNE, ÄR NI KNASIGA. DÅ HAR NI MISSAT NÅGONTING!!
















vendela:D

spelade DMmatch i bygdeå idag och det blev vinst med 3-0 så nu är det SMkval som gäller!
idag är det den 16 januari och det betyder att jag fyller år! jag har bla fått en locktång som kommer att användas flitigt, tjoho

nästa helg far jag och ebbsson till umeå, awesomeee!:D:D kom dit!!


vendela:ebba

jag och ebba var ute och fotade för ett tag sen och här är delar av resultatet på henne:



FIN!



vendela: det blir vad man gör det till...

...och jag ska göra det bästa jag kan!

dagen på skolan kan bara beskrivas med ett ord KUL.
asso linnea, den bruden är något extra! älskar henne(L)

drömmar om mitt famtida liv

jag drömmer mig bort. bort till en stad där ingen känner mig, där jag får börja om på nytt. göra någonting jag vill och kunna vara mig själv..för att få gå på den skolan jag vill skulle jag kunna vandra över eld. Jag var skeptisk men nu är jag inte det. nu är det de ända jag tänker på..
att min mamma ska vara så emot det, och direkt jag börjar prata om det byter hon bara samtalsämne..

linnea:skolan

två dagar har gått..och det känns som dom längsta dagar nån sin..men man får se de positivt. snart är det sportlov..(om 8 veckor..)

jag har varit med josse, mickan och mimmi ikväll. dom planera lektion. OCh jag upptäckte att alla dom tjejerna är grymt heta..!;););)




vendela: nu kör vi!

första dagen avklarad. nu är det bara ett halvår kvar av nian. det ska bli den bästa terminen ever!


linnea:vitberget

ni missade verkligen en upplevelse idag..vendela åkte snowboard, de ni!! men hon var duktig:)

vendela: snowboard(L)

på lördag var det tänkt att jag, linnea och mimmi skulle fara till malå och åka snowboard och förbättra våra skills (eller mina) tanken var att det inte skulle bli lika pinsamt när man skämmer ut sig,  men det går ju inga bussar får typ damp:(:(

vendela: ORKA

hejdå

RSS 2.0